Trabzonspor vill ha Michael Owen!

Trabzonspor har sålt sin målspruta Burak Yilmaz till Galatasaray. Nu letar man förfullt efter en ersättare till Burak och efter att Köpenhamn valt Moskavs bud för N’doye så har Trabzonspor ställt in siktet på den engelska anfallsstjärnan Michael Owen. 

LigTV rapporterar att Trabzonspor förbereder ett bra bud på spelaren och Trabzonspor som har haft träningsläger i Tyskland ska snart åka till London där klubbens president, Sadri Sener redan befinner sig.

Sadri Sener ska ha redan träffats med spelaren och även agenten och snackat om laget och den kommande  säsongen. Michael Owen och hans agent ska ha begärt en lön på 3 miljoner euro medan Sadri Sener försöker förhandla ner lönen till 2 miljoner – 2.5 miljoner euro.

Tidigare har två andra turkiska lag visat intresse åt den engelska anfallaren, Sivasspor och Kasimpasa. Dock har buden inte varit tillräckligt bra nog enligt Owens agent.

Michael Owen som hade en tuff säsong i år då han tillbringade stora delen av säsongen utanför plan på grund av skador. Den 32-årige anfallaren kom till Manchester United från Newcastle år 2009 på en fri transfer och har på tre säsonger med klubben spelat 52 matcher och gjort 17 mål.