A2-landslaget möter Ryssland

Det turkiska A2-landslaget som leds av den förre Besiktas-försvararen Gökhan Kesin har tagit ut följande trupp som ska möta Ryssland i en träningsmatch på bortaplan den 9e September. Truppen innehåller till största delen spelare som i vanliga fall spelar för det turkiska U21-landslaget.

Truppen i sin helhet
Necip Uysal (Beşiktaş), Veysel Sarı, Alper Potuk (Eskişehirspor), Özgür Çek (Fenerbahçe), Aydın Yılmaz, Emre Çolak (Galatasaray), Cenk Tosun (Gaziantepspor), Özkan Karabulut, Aykut Demir (Gençlerbirliği), Ali Kuçik (Göztepe), Tevfik Köse, Mahmut Tekdemir (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Mahmut Ertuğrul Taşkıran, Eren Güngör, Sefa Yılmaz, Salih Dursun (Kayserispor), Soner Aydoğdu, Emre Güral (Trabzonspor).

LÄS OCKSÅ:
U21-landslaget möter Italien och Holland

Tolunay Kafkas förklarar läget med U21-landslaget