”Gencler” och Ordu delade på poängen

Genclerbirligi och Orduspor som båda hade en seger och en oavgjord efter två matcher i ligaspelet drog under fredagskvällen igång den tredje omgången av Süper Lig. Orduspors nyförvärv David Barral gav bortalaget, via en Gencler-försvarare, ledningen i den första halvleken och Genclerbirligis lagkapten Hursut Meric kvitterade efter en drygt kvart i den andra halvleken som även blev slutresultatet. Genclerbirligi var det bättre laget matchen igenom och speciellt i den andra halvleken skapade laget tillräckligt med målchanser som hade kunnat resultera i tre poäng. Jimmy Durmaz spelade hela matchen för ”Gencler” och hade bl.a. ett jätteskott i ribban i den första halvleken.

Båda lagen är obesegrade efter tre omgångar och ligger just nu 1a och 2a i den haltande tabellen.