Korruption = UltrAslan

Det är många Galatasaraysupportrar och älskare som senaste tiden är på jakt efter biljetter till Champions League omgångens första GS-match, den mot United borta på Old Trafford. Dock är det otroligt svårt att få tag i dessa biljetter, där av frågas det på alla möjliga forum på internet vart man kan få tag i biljetter. Klubben hade 3 dagar då man på plats i Istanbul kunde köpa en biljett personligen och uppgifter säger att klubben endast sålde 650 av 3800 biljetter som United tilldelade klubben. Vart har då resterande tagit vägen? Varför är det så svårt att få svar på UltrAslans-forum i ärendet?

Svaret är enkelt, som vanligt är det UltrAslan som fått ta del av en herrans massa biljetter som man på klassiskt manér delar ut inom sin egen organisation. Detta UltrAslan som flera gånger bevisat hur långt bort man står demokrati och positiv läktarkultur får fortsatt med andra ord bedriva sin korrupta agenda vidare…

Grattis till den som är kompis med någon som är verksam inom UltrAslan, du lär få ta del av möjligheten att få åka på matcher i Champions League, samtidigt som andra supportrar, de vanliga dödliga, inte får denna chans.

Det man undrar är ju vad som berättigar UltrAslan detta beteende, ingenting i min mening. Man har glidit så långt bort från Ultras-scenen att man måste undra varför de inte byter namn till något per lämpat, TorpilliAslanlar kanske är något?!

Ultras kulturen innebär en frihet på läktaren, långt bort från den korruption som politiken etc bjuder på, UltrAslan jobbar tvärtemot denna princip och tanke, råkar du vara en av de som får biljetter genom UA, tänk på att att Galatasaray de riktiga supportrarnas klubb och inte er korrupta fraktions!

Exempel på UltrAslans stöd till klubben:

  • Man sjöng nidsånger till lagets kapten Arda för att han gick på bio med sin flickvän.
  • Man hånade och hatade Canaydin, för att efter hans död börja hylla honom.
  • Man avsatte Adnan Polat genom att skapa en negativ opinion mot honom.
  • För att man en gång i tiden stöttade klubben ekonomiskt, tror man att man äger klubben.

Därför vi inte sätter vår fot på Pegasus-läktaren, där förresten 2000 säsongsbiljetter inte släpptes till öppen försäljning till supportrarna. Utan dessa skulle UltrAslan fördela till de mest hängivna, läs korrupta, supportrarna.

Skulle jag mot all förmodan ha fel i någon punkt, så ge mig gärna en replik och bevisa att UltrAslan som organisation och supporterklubb INTE står för denna korruption!