Tolga Cigerci vill spela i det turkiska landslaget

Den 20-årige defensiva mittfältaren Tolga Cigerci från Tyskland med rötterna i Turkiet och som för närvarande är utlånad från Wolfsburg till Borussia Mönchengladbach säger i en intervju att han trots spel i det tyska ungdomslandslaget kan tänka sig att spela för det turkiska A-landslaget i framtiden. Tolga har fått starta i 3 av Mönchengladbachs matcher i Bundesliga den här säsongen men debuterade i tyska ligan redan under säsongen 2010/2011 då han spelade 5 matcher från start för Wolfsburg.

– Jag har meddelat det turkiska fotbollsförbundet att jag kan tänka mig att spela i det turkiska landslaget. Och jag har även haft ett första kontakt med representanter för landslaget. Om jag blir kallad till landslaget så är jag redo att dra på mig landslagströjan, säger han.