Vem blir ny tränare i Kasimpasa? Daum och Zico är två namn som nämns

Efter att Kasimpasa gjorde sig av med Metin Diyadin som tränare efter förlustmatchen mot Sivasspor i söndags så spekuleras det hejvilt i turkiska medier om vem som kommer att ersätta honom i klubben. Turkiska medier var snabbt framme och skrev att både Ertugrul Saglam (just nu i Bursaspor) och Mustafa Denizli (arbetslös) kan komma att ta över tränarrollen i klubben. Ertugrul Saglam dementerade dock uppgifterna rätt så snabbt och sa att han trivs mycket bra i Bursa. Förutom dessa två namn så skriver turkiska medier att även Zico (förbundskapten för Iraks landslag) och Christoph Daum (arbetslös – bilden) nämns som ny huvudtränare i Kasimpasa.

Zico kan bli en dyr lösning då han har ett miljonkontrakt med det irakiska fotbollsförbundet medan Daum ska ha gett tummen upp för att på nytt träna ett fotbollslag i Turkiet. Tidigare har han varit tränare under två sejourer i både Besiktas och Fenerbahce.

När Besiktas letade efter en ny tränare i somras fanns Zico som en av huvudkandidaterna men Besiktas’ ledning ska ha backat efter att ha hört brassens lönekrav.