VIDEO: Antep vände- och vann mot Besiktas

Besiktas ledde med 2-1 på bortaplan över Gaziantepspor med en kvart kvar att spela när den tjeckiske mittbacken Tomas Sivok fick hjärnsläpp och tog bollen med handen i straffområdet. Domaren tvekade inte en sekund utan pekade på straffpunkten. Anfallaren Cenk Tosun som gjorde stor succé under sin debutsäsong i Antep men som har svårt att leva upp till förväntningarna sedan dess steg fram och hade inga problem med att skjuta in kvitteringen. Och i slutet av matchen fick Orhan Gülle, som har spelat flera år i Besiktas’ ungdomslag på en drömträff vilket betydde 3-2 och tre poäng till Gaziantepspor.

Gaziantepspor som besegrade Trabzonspor på hemmaplan för två omgångar sedan fällde ännu ett storlag på hemmaplan medan Besiktas åkte på sin första förlust för säsongen.