VIDEO: IBB och Ordu spelade 1-1 på Olympiastadion

Stora delar av Olympiastadion i Istanbul, stod som vanligt i öde, när Istanbul B.B. hemmaspelade mot Orduspor. Turkiets förbundskapten Abdullah Avci var en av de som hade tagit sitt till arenan för att se sitt gamla lag spela. Istanbul B.B. fick en tidigt utvisning när lagkaptenen Ekrem Eksioglu åkte ut i den 20e minuten. Trots en spelare mindre i över 70 minuter av matchen stod IBB emot Orduspor och matchen slutade 1-1. Den kamerunske anfallaren Pierre Webo som har gjort stor succé i turkiska ligan sedan han anlände från Real Mallorca inför säsongen 2011/2012 gav IBB ledningen i den 60e minuten efter sitt 5e mål på 5 matcher men den rumänske landslagsanfallaren Bogdan Stancu kvitterade för Orduspor endast två minuter senare. I slutet av matchen fick Samuel Holmén, som spelade hela matchen för IBB, en perfekt chans att ordna tre poäng åt sitt lag men Saso Fornezzi i Ordu-målet stod för en mycket bra räddning.

Både Istanbul B.B. och Orduspor har inlett säsongen positivt. IBB ligger på femte plats med en förlust på fem matcher medan Orduspor ligger på tredje plats och är fortfarande obesegrade i ligan efter fem omgångar.