VIDEO: Kayserispors första seger för säsongen

Kayserispor som jagade sin första seger för säsongen tog emot Eskisehirspor som hade vunnit två raka matcher. I en öppen och underhållande fotbollsmatch där försvarsspelet var under kritik i båda lagen så vann Kayseri till slut med 3-2 sedan Pablo Mouche avgjort matchen med fem minuter kvar. Dessförinnan, i den första halvleken, hade Bobo, som återvände till turkiska ligan inför den här säsongen efter ett år i brasilianska ligan, hunnit med att göra sina två första tävlingsmål för Kayserispor. Necati Ates reducerade för Eskisehirspor i slutet av den första och Rodrigo Tello kvitterade för bortalaget med drygt 25 minuter kvar. Då såg matchen ut att sluta oavgjord fram till Kayserispors nyförvärv från Boca Juniors, Pablo Mouche, dök upp i straffområdet och nickade in segermålet med fem minuter kvar. Emir Kujovic satt på bänken under hela matchen för hemmalaget och Erkan Zengin blev utbytt efter en halvlek för bortalaget.