VIDEO: Klasskillnad när Galatasaray vann

De regerande mästarna tog under söndagskvällen emot nykomlingen Akhisar Belediyespor som gör sin allra första säsong i högsta ligan. Och redan från första matchminuten var det klasskillnad mellan lagen. Fatih Terim vilade ett par spelare och lät både Albert Riera och Sercan Yildirim spela sina första matcher från start för klubben och innan halvtidsvilan stod det 2-0 till Galatasaray. Matchen var i stort sett avgjord och hemmalaget kunde göra ytterligare ett mål i den andra genom Burak Yilmaz som förutom sina två mål även stod för en assist. Galatasaray har vunnit sina tre senaste matcher med målskillnaden 10-2 medan Akhisar Belediyespor har förlorat sina två senaste matcher med målskillnaden 0-7.

Johan Elmander satt på bänken under hela matchen för Galatasaray som toppar tabellen med 13 poäng och har fyra poäng ner till tvåan som just nu är Kasimpasa men både Fenerbahce och Trabzonspor kan vid seger ta sig förbi nykomlingen och passera sig som andra lag bakom Galatasaray.