VIDEO: Orduspor besegrade Kayserispor

Orduspor och Kayserispor möttes under måndagskvällen på 19 Eylül stadion. Det var Ordus första match på sin hemmaarena då den har renoverats (Första hemmamatchen för säsongen mot Eskisehirspor spelades på Olympiastadion i Istanbul.) Bortalaget Kayserispor fick en mardrömsstart. Redan efter två minuters spel så tog hemmalaget ledningen via David Barral och när matchen var tio minuter spelad så åkte Kayseri-målvakten Ertugrul Taskiran på en frilägesutvisning. Några minuter därpå kunde Orduspor öka på till 2-0 efter nickmål av Hasan Kabze där lånet från Sporting, Atila Turan stod för ett fint inlägg. Precis innan halvtidsvilan reducerade Kayserispor genom ett självmål av Miguel Garcia men i den andra halvleken ökade Orduspor på till 3-1 via Bogdan Stancu. Kayserispor tryckte på för fullt i slutet av matchen och fick till en reducering via Diego Biseswar men kom inte närmare än så. I slutet av matchen kunde Orduspor öka på ledningen men Hasan Kabze brände två bra lägen. Emir Kujovic hoppade in i den 80e minuten för Kayserispor.

Orduspor är i och med segern fortsatt obesegrade efter fyra omgångar och ligger på en femte plats just nu medan Kayserispor ännu inte har vunnit och ligger just nu under nedflyttningsstrecket.