VIDEO: Sergen Yalcin pratar om Orhan Gülle

Vi på Turkiskfotboll.com har tidigare delat med oss följande videoklipp men kan vara intressant att ta en titt på igen efter gårdagens match mellan Gaziantepspor och Besiktas.

På videoklippet (från våren 2011) nedan kan ni höra den tidigare Besiktas-spelare Sergen Yalcin berätta om en händelse under sin tid som ungdomstränare i klubben. Sergen berättar i klippet att han vid den tidpunkten pratade med en högt uppsatt person i klubben som frågade honom om Orhan Gülle och att det fanns en division 3 klubb som var intresserad av honom men att Sergen hade sagt att Orhan inte har någonting att göra i division 3 utan är en framtidsnamn. Trots rådet från Sergen blev Orhan aldrig långsiktig i Besiktas utan hamnade i Gaziantepspor efter att hans kontrakt med den svartvita klubben gått ut.