Andre Santos utesluter inte en flytt tillbaka till Turkiet

 

Andre Santos har haft problem utanför planen i London och förlorat körkortet för ett år. Vänsterbacken har även hamnat utanför startelvan i Arsenal på senare tid och överväger nu en flytt ifall ett bud skulle komma.

De senaste veckorna har brassen kopplats ihop med en flytt till sina förra klubbrivaler, Galatasaray. Dock nekade klubbens ledning om att en möjlig transfer fanns inte i deras radar angående Andre Santos.

Andre Santos bekräftar detta på sin twitter genom att skriva att han inte fått något bud från något turkiskt lag men om han får det en dag så ska han ta ett beslut med tanke på vad som är bäst för hans familj.

Mer ”tweet” från Andre Santos:

-Jag vill säga det tydligt att jag har stor respekt för Fenerbahce och att jag älskar Istanbul..