Det blir ingen Roy Keane i Kasimpasa

Den legendariska f.d. irländska fotbollsspelaren Roy Keane som spenderade över tolv år av sin karriär i Manchester United där han vann massor med titlar har under de senaste dagarna varit i Istanbul där han har träffat representanter för Kasimpasa för att diskutera tränarjobbet i klubben. Men tidigare under torsdagen meddelade Kasimpasas vice-president Hasan Hilmi Öksüz att Keane inte kommer att bli ny tränare i klubben då hans fru- och barn inte ser positivt på en flytt till Turkiet.

Hasan Hilmi Öksüz säger att det inte finns någonting att göra åt den saken men att det finns andra alternativ. Efter matchen mot Trabzonspor i nästa omgång kommer klubbledningen i Kasimpasa att sätta sig ner för ett möte där tränarjobbet kommer att stå högst upp på agendan. Klubbledningen ska efter helgen arbeta stenhårt med att presentera en ny tränare i klubben så fort som möjligt.