VIDEO: Bursaspor vann igen på hemmaplan

Bursaspor tog en efterlängtad seger på hemmaplan efter att ha besegrat Mersin Idman Yurdu med 3-0 på söndagskvällen. Senaste vinsten på hemmaplan innan segern mot Mersin kom den 15e September. Nyförvärvet från Boluspor inför säsongen, Ferhat Kiraz, gav laget ledningen i den första halvleken efter ett snyggt förarbete med Pablo Batalla och mot slutet av matchen ökade Alfred N’Diaye och Fernando Belluschi på ledningen till 3-0 efter varsin straffsparken där första straffsituationen mellan Batalla och Boum i Mersin-försvaret var mycket, mycket tveksam.

Medan Bursa klättrade ett par placeringar i tabellen upp till en åttonde plats (fem poäng efter ettan) i den mycket jämna tabellen så ligger Mersin alltjämt under nedflyttningsstrecket och ser ut att gå en jobbig säsong till mötes. Teteh Bangura fick hoppa in i den 65e minuten för Bursaspor och var inblandad i ett par farligheter framåt.