VIDEO: Fenerbahces första bortaseger för säsongen

Fenerbahce vann sin första bortamatch i ligaspelet sedan i Maj tidigare i år när laget besegrade nykomlingen Akhisar Belediyespor med 2-1 men segern satt långt inne. Akhisar tog ledningen i matchen genom försvararen Cagdas Atan men drygt tio minuter senare hade Fenerbahce vänt matchen till sin fördel efter mål av Dirk Kuyt, via en försvarare och Selcuk Sahin. I den andra halvleken så var Fenerbahces spel uddlöst, som den har varit många gånger den här säsongen och Akhisar hade ett par målchanser utan att hitta målet. Fenerbahce hade också ett par chanser, främst genom Moussa Sow som inte fick ordning på avslutningen den här aftonen. Fenerbahce klättrade i och med segern upp på en fjärde plats i tabellen medan Akhisar ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket.