VIDEO: Gaziantepspor besegrade Istanbul B.B.

Två lag med 12 poäng inför den trettonde omgången möttes inför en publik bestående av kvinnor- och barn på Kamil Ocak stadion i Antep under söndagseftermiddagen. Efter en mållös första halvlek så tog Gaziantepspor ledningen i matchen genom Cenk Tosun och bara någon minut senare utökade mittbacken Ivan Kecojevic på ledningen innan vänsterbacken Gökhan Süzen reducerade för Istanbul B.B. via en frispark som touchade den kamerunske mittbacken Gilles Binya i Antep-försvaret. Samme Süzen, för dagen inhoppare, hade kort efter sitt reduceringsmål ytterligare en chans att näta men målvakten Mahmut Bezgin i Antep-målet stod för en bra räddning. Istället fick Cenk Tosun chansen att göra ytterligare ett mål på straffspark sedan han själv fällts i straffområdet men den portugisiske målvakten Eduardo räddade straffen, som var för övrigt andra omgången i rad som han gjorde det.

Det blev inga fler mål i matchen och Antep vann med 2-1. Samuel Holmén spelade hela matchen för Istanbul B.B. som befinner sig i mycket dålig form för tillfället och som dessutom åkte ner under nedflyttningsstrecket efter förlusten. IBB har förlorat fyra av sina fem senaste ligamatcher och har endast en seger på de tio senaste tävlingsmatcherna.