VIDEO: Sivasspor 4-2 Kayserispor

Sivasspor hade under söndagskvällen inga problem med att besegra Kayserispor med 4-2 på hemmaplan när laget dessutom fick hjälp av både Kayseris målvakt- och försvar som var under all kritik. Sivas hade med sig 3-0 från den första halvleken efter mål av Kamil Grosicki, Erman Kilic samt Michael Eneramo och när sedan Atif Chahechouhe gjorde 4-0 precis i början av den andra halvleken var det ridå för Kayseri om nu laget inte hade kastat in handduken redan inför pausen. Mot slutet av matchen reducerade bortalaget två gånger om genom Bobo, som gjorde sitt sjunde mål för säsongen och Cleyton vars mål kom i den 90e minuten.

Sivasspor som inte har förlorat på tre matcher (7 poäng av 9 möjliga) klättrade upp på en sjunde plats i tabellen medan Kayserispor parkerar i nedre delen av tabellen. Emir Kujovic fick chansen drygt en kvart före slutet men han inte uträtta så mycket. Det var för övrigt första gången sedan den 3e Oktober som Kujovic spelade en tävlingsmatch.