Besiktas, Fikret Orman och Ricardo Quaresma

I förra veckan så gick den turkiska sportkanalen NTV Spor ut med uppgifter med att Besiktas och Ricardo Quaresma hade kommit överens om att bryta hans kontrakt i förtid och att Quaresma hade kommit överens om en flytt tillbaka till Portugal och Porto.

Dagen efter så dementerade Quaresma uppgifterna och under tisdagen gjorde även klubbens president Fikret Orman det: “Quaresma har fortfarande ett kontrakt med Besiktas och för tillfället finns det ingen överenskommelse om att bryta kontraktet med honom i förtid. Det finns inte heller några bud på honom att ta ställning till.”

Trots Fikret Ormans uttalande om att klubben och Quaresma inte har kommit överens om något ännu så säger ryktena att parterna är i förhandlingar om att bryta kontraktet i förtid men att det finns fortfarande smådetaljer att lösa innan det kan hända. Bl.a. ryktas det om att Besiktas vill ha en försäkran om att Quaresma inte spelar för någon annan turkisk klubb under det närmaste halvåret efter att kontraktet brutits.