Fullt ordkrig mellan klubbarna!


Oj, vilken förmiddag vi får bevittna i Turkiet. Efter gårdagens förändring av domen mot Raul Meireles pågår det fullt ordkrig idag mellan fotbollsklubbarna. Detta under en tid då jag på förhand trodde vi skulle dränkas av Silly-Season nyheter från höger och vänster…

Först var det Galatasaray som gick ut med ett pressmeddelande där man lägger vikt på det att förbundet med detta beslut har sänkt domarnas förtroende och tagit ett beslut som skadar domarkåren i Turkiet. Att detta beslut är en ny “fläck” i den turkiska fotbollshistorien.

Där GS avslutade pressmeddelandet med en känga till förbundet kring förtroendet som man tappar. Något även vi på Turkiskfotboll påtalade igår var skadat.

Därefter steg Trabzonspor fram och agerade skogshuggare, då man tog fram motorsågarnas motorsåg! Om Galatasarays meddelande och budskap är tungt… Då kan vi beskriva Trabzonspors budskap som tyngre än tung… och lite till!!! Det är något utan dess like i min mening, det är verkligen med ilskan över att TFF inte gett Trabzon pokalen för “Sike-året” som någon har skrivit detta meddelande.

Därefter svarade Fenerbahce att alla andra som bryr sig om detta beslut bara är avundsjuka på Fenerbahce, där man även hävdade att förbundet gjorde helt rätt.

Kort och gott, detta händer bara i Turkiet 🙂

Uppdatering:
Även Altay har delat med sig av sitt agg mot TFF.