Gör oss en tjänst Demirören… avgå!

Snälla Yildirim Demirören…
Kan du inte bara sluta på förbundet och ta med dig alla dina medarbetare för att på så sätt rädda den turkiskfotbollen? För så länge du sitter där på din post, kommer vi som älskar fotbollen i Turkiet inte kunna njuta av fotbollen.

Frågar du varför, det är enkelt, du har inget förtroende.

Varenda gång det blir debatt i Turkiskfotboll kommer korruptions anklagelserna fram, det har blivit vardag att klaga på att förbundet är färgat i alla frågor. Att du dessutom dels har misskött en av landets mest anrika föreningar och fått de portade från europa borde vara anledning nog.

Lägg man dessutom till det faktumet att du är inblandad i det mörkaste kapitlet i Turkiskfotbolls historia, i form av Sike-skandalen, ja… vad mer ska man säga.

Går inte ens in på det resultatmässiga fiasko landslaget och klubblagen stått för under din tid på posten och alla skandaler som vi måste leva med.

Gelen Gideni Aratir, helt klart, men nu är TFFs förtroende så pass nere i botten, att det bara kan bli bättre. Det är inte konstigt att alla ordföranden som förbundet har haft efter Hasan Dogan korrelerar med dålig fotboll och turbulens.

Turkiskfotboll behöver börja på en ny bok, notera att ett nytt vitt blad inte hjälper, vi måste slänga boken och börja om på nytt. Kunniga personer måste ta del av det nya förbundet och korruption måste bort.

Denna låt tillägnar jag dig, Yildirim Demirören…