GS värvar med Schalke i tanke?

Hur kommer Galatasaray att värva denna vinter, utan tvekan för att besegra Schalke och försöka komma förbi ytterligare en runda i Champions League. För detta är året då Galatasaray ville gå till slutspel på förhand, men nu när man är där och har lyckats lottas mot det lag som Fatih Terim på förhand ville möta. Där av förväntar jag mig en gedigen satsning nu under fönstret!

Där av hoppas jag att Galatasaray väljer att spendera pengar och genomföra åtminstone tre stycken bra värvningar. I den bästa av världar är det Serdar Aziz, Alper Potuk och en vänsterback.

Dock höjer jag ett varningens finger för högerbacksplatsen, vem ska täppa till där när Eboue är i väg, blir det Hamit som går ner ett steg och kanske en Gökhan Töre som kommer in i truppen? Det har ju varit väldigt mycket rykten kring Gökhan och Galatasaray tidigare under hösten. Att nu kunna locka med Champions League och att man ligger etta i serien, rätt bra förutsättningar, på förhand i alla fall.

En anfallare? Med tanke på att Galatasaray vill förlänga med Umut och sedan tidigare har fler års kontrakt med både Elmander och Burak, då kommer det nog inte ramla in någon på den platsen.

Quaresma? Tack, men nej tack!