Orduspor vann kampen om Marek Sapara

Flera turkiska klubbar har visat intresse för Trabzonspors slovakiske landslagsmittfältare Marek Sapara sedan klubben meddelat att han inte ingår i tränaren Senol Günes framtidsplaner men nu ser det ut som om Orduspor har vunnit kampen om honom.

Orduspors president Nedim Türkmen sa följande till Radyospor under söndagen: “Vi är överens med Trabzonspor angående övergångssumman och vi kan även säga att vi är överens med Sapara själv.

Türkmen sa också att Orduspor är intresserade av ytterligare en spelare från Trabzonspor men inga namn avslöjades utan att förhandlingarna är igång och tidigast den 3e januari så kommer officiella uttalanden att göras.

Marek Sapara var under den andra halvan av förra säsongen utlånad till Gaziantepspor där han stod för en mycket stark insats och var en stark bidragande orsak att Antep klättrade rejält i slutet av säsongen med sina 3 mål och 7 assist på 16 matcher.