Silly season: Jonas Olsson till Fenerbahce?

Vi har tidigare skrivit här på Turkiskfotboll.com om att Fenerbahce är på jakt efter en mittback som i första hand kan ersätta Joseph Yobo som kommer att representera Nigeria i de afrikanska mästerskapen och som i värsta fall (beroende på hur långt Nigeria tar sig i turneringen) missa åtta matcher med Fenerbahce. Klubben har tidigare varit på jakt efter Portos mittback Rolando men nu verkar det som om klubben har backat ifrån en övergång eftersom utgångspriset på honom sägs vara för hög.

Nu har Fenerbahce istället vänt blickarna mot England, West Bromwich och den svenske landslagsbacken Jonas Olsson. Fenerbahces tränare Aykut Kocaman sägs vara intresserad av Jonas och klubbledningen ska ha gett grönt tecken för en övergång. Den 29-årige Jonas Olsson har varit ordinarie i WB under fem säsonger och har tidigare även representerat NEC Nijmegen och Landskrona BOIS.