SILLY SEASON: Özil byter vitt mot rött?

Mesut Özil har på senare tid fått sitta på bänken i Real Madrid. Engelska The Sun skriver att Sir Alex Ferguson fått upp ögonen för Mesut som även hade visat intresse för i sommaren 2010 då mittfältaren slog igenom i VM i Sydafrika.

Ryktena har fortsatt och även The Mirror skriver att Mesut kan lämna marängerna i januari då spelaren ska ha enligt källan börjar fundera över sin framtid i Madrid-klubben.
Real Madrid köpte Mesut Özil sommaren 2010 för 12 miljoner pund och har idag en lön på 110 000 pund i veckan vilket passar bekvämt för lönestrukturen i Manchester United. Klubben som letar efter en ersättare till Paul Scholes har pengar att spendera efter att man gick miste om Eden Hazard och Lucas Moura.

I veckan träffade Mesut Özil (och Ridvan Dilmen) även den turkiska statsministern Recep Tayip Erdogan när han besökte Spaniens huvudstad, Madrid. Se klippet (0:43) här.

En annan spelare som är på väg bort från Real Madrid är Kaká. Spelaren har kopplats ihop med många klubbar och framför allt Galatasaray som var nära på att värva mittfältaren i somras. MLS-klubbar som LA Galaxy har visat starkt intresse på sistone men i veckan så bekräftade playmakerns pappa att spelaren ville stanna i Europa vilket kan ge Galatasaray nytt hopp om att försöka värva Kaká.