Trabzon (2010) vs Galata (2012)

Trabzonspor tar emot Galatasaray på söndag, ett Galatasaray som i sin trupp har stora delar av den trupp som inte lyckades bli mästare, men som Trabzonspor fortfarande är mästare, på grund av Sikeskandalen. En skandal som genom en lagändring klockan 2 på natten innebar att inte klubbar skulle straffas, utan inblandade individer. Korruption, nej då…

Men men, det är inget vi kan påverka, utan fokus till trupperna nu. Så här såg och ser “ideal” elvorna ut, ungefär. Engin version 2012 har väl bränt sina skepp och bör kanske vara Hamit Altintop, men för skojs skulle så sätter jag in honom. Låtsas att han är i fjolårets form…

Trabzonspor 2010:
 Onur Recep Kıvrak; Serkan Balcı, Egemen Korkmaz, Rigobert Song, Ferhat Öztorun; Alanzinho, Selçuk İnan, Engin Baytar, Gustavo Colman; Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Galatasaray 2012: Fernando Muslera; Emmanuel Eboue, Semih Kaya, Dany, Albert Riera; Engin Baytar, Selçuk İnan, Felipe Melo, Nordin Amrabat; Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Vilket lag hade vunnit?