VIDEO: Besiktas vände 0-1 till 2-1

Besiktas reste till Ordu inför helgen för att ta sig an Orduspor utan den portugisiske mittfältsstjärnan Manuel Fernandes som hämmas av en skada. Hemmalaget inledde målskyttet genom anfallaren Hasan Kabze i den 24e minuten men Besiktas lyckades kvittera drygt tio minuter senare genom lagkaptenen Ibrahim Toraman, vilket också blev slutresultatet. Om det var en fördel Orduspor i den första halvleken så var det helt klart en fördel Besiktas i den andra, som kort efter att halvleken dragit igång tog ledningen i matchen genom mittfältstalangen Oguzhan Özyakup som genom en snabb vändning och ett skott ställde både Orduspors målvakt Saso Fornezzi och Ordu-försvaret.

Efter Besiktas ledningsmål så tryckte hemmalaget på för ett kvitteringsmål men utan att lyckas skapa några riktigt heta målchanser utan det var istället bortalaget som var närmare att utöka ledningen men det blev inga fler mål – Besiktas vann med 2-1 och förlängde sin obesegrad svit till nio tävlingsmatcher medan Ordu har det tungt just nu – endast en seger på de åtta senaste ligamatcherna.