VIDEO: Bursaspor vann efter ett sent mål

Lördagsmatchen mellan Bursaspor och Orduspor såg ut att sluta mållös och hemmalaget Bursa såg ut att spela sin åttonde oavgjorda match på de tretton senaste ligamatcherna men med bara någon minut kvar av fulltid såg inhopparen Stanislav Sestak till med ett skott via en Ordu-försvarare att Bursa vann till slut och fick med sig alla tre poängen.

Bursaspor var det bättre laget fram till målet och skapade också flera kvalificerade målchanser men Orduspors målvakt Saso Fornezzi gjorde en bra insats i målet. Bursa ligger efter segern på en åttonde plats i den jämna tabellen och har endast en poäng upp till Kasimpasa på femte plats och och fyra poäng upp till Besiktas på tredje plats. Laget är oerhört svårslagna och har endast en förlust på de tretton senaste tävlingsmatcherna (sju av dessa har slutat oavgjort) medan Orduspor som inledde säsongen piggt inte har vunnit på sex matcher och dalat i tabellen.