VIDEO: Elazigspor tog viktig seger i botten

Den 31-årige anfallaren Sinan Kaloglu gjorde under lördagseftermiddagen matchens enda mål när Elazigspor tog en mycket viktig seger i botten av tabellen mot Kardemir Karabükspor på bortaplan. Och det var ett snyggt mål som Sinan stod för: han tog emot bollen på vänsterkanten, forcerade framåt, snurrade upp Larrys Mabiala och avslutade sedan otagbart för den kroatiske målvakten Vjekoslav Tomic. Och precis som Elazigspors tränare Yilmaz Vural sa efter matchen fick hans lag lite andrum medan Mesut Bakkal-effekten i Karabükspor då laget bl.a. besegrade Galatasaray på bortaplan verkar ha tagit slut efter två raka förluster.

Elazigspor har i sin tur sedan Yilmaz Vural tagit över tränarjobbet i klubben visserligen åkt ut turkiska cupen mot ett division tre-lag men har bara två förluster på de åtta senaste ligamatcherna.