VIDEO: Eskisehirspor hämtade upp 0-2 för andra veckan i rad

Eskisehirspor och Bursaspor inledde under fredagskvällen den sjuttonde omgången i turkiska ligan på Atatürk stadion i Eskisehir. Gästerna Bursa gick upp i tvåmålsledning efter ett mål i den första halvleken av Fernando Belluschi samt ett tidigt mål i den andra av Ferhat Kiraz men hemmalaget gav aldrig upp utan lyckades med två snabba mål genom Necati Ates och Erkan Zengin, för andra veckan i rad, hämta upp ett tvåmålsunderläge. I den förra ligaomgången var det mot Besiktas som Eskisehirspor hämtade upp ett 0-2 underläge till oavgjord i matchens slutminuter.

Es,Es hade efter kvitteringsmålet bud på fler mål men lyckades inte utnyttja sina målchanser. Det oavgjorda resultatet innebär att Eskisehirspor har spelat 2-2 i sina tre senaste ligamatcher samt att laget återigen visade att man är oerhört svårslagna och har endast en förlust på de tretton senaste tävlingsmatcher. Under den här perioden har man plockat poäng på bortaplan mot både Besiktas och Galatasaray, hemma mot Fenerbahce och vunnit på bortaplan mot Trabzonspor.

Även Bursaspor är väldigt svårslagna och har endast en förlust på de femton senaste tävlingsmatcherna. Åtta av dessa matcher slutat med ett oavgjord resultat.