VIDEO: Fenerbahce upp på andra plats

Fenerbahce besegrade Istanbul B.B. under söndagskvällen med 2-1 och gick upp på andra plats i tabellen, två poäng bakom Galatasaray, inför nästa omgång då klubbarna möts i en av världens största derbyn. Cristian Baroni som blev målsumpare i den senaste matchen mot Kayserispor fick revansch när han gav hemmalaget ledningen redan i den femte minuten men Istanbul B.B. skulle kvittera drygt en kvart senare genom Pierre Webo sedan Volkan Demirel lämnat retur på en frispark och Webo hållit sig framme. 1-1 blev halvtidsresultatet och Fenerbahce som skapade en del målchanser i den andra halvleken skulle till slut hitta segermålet med tio minuter kvar av matchen när mittbacken Bekir Irtegün nickade in Sezer Öztürks hörna.

Fenerbahce som är obesegrade i de sex senaste ligamatcherna parkerar i och med segern på en andra plats i tabellen medan Istanbul B.B. som endast har fyra poäng på de senaste sju ligamatcherna ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket, på samma poäng som Elazigspor men med bättre målskillnad.