VIDEO: Trabzonspor utklassade Genclerbirligi

Trabzonspor åkte på en svidande hemmaförlust mot Eskisehirspor med 0-3 i förra omgången, något som väckte ilska hos många av supportrarna som krävde president Sadri Seners avgång men tidigare under veckan fick laget lite revansch efter att ha besegrat Sanliurfaspor med 4-0 i turkiska cupen och cupsegern följdes under måndagskvällen upp med en ny storseger (4-0) på bortaplan mot Genclerbirligi.

Trabzon tog ledningen i matchen redan i den fjärde minuten efter att vänsterbacken Emerson höllt sig framme efter en hörna och när Genclerbirligi fick mittfältaren Radoslav Petrovic utvisad efter drygt 20 minuter så kunde Trabzonspor göra ytterligare tre mål och vinna med klara 4-0. Jimmy Durmaz fanns med från start för Gencler men blev utbytt i mitten av den andra halvleken. Segern för Trabzonspor innebär att laget avslutar den 14e omgången på en sjunde plats medan Genclerbirligi är tre placeringar bakom.