Alfred N’Diaye klar för Sunderland?

Bursaspors centrala mittfältare Alfred N’Diaye, 22 år, född och uppvuxen i Frankrike men med rötterna i Senegal uppges vara klar för en flytt till engelska Sunderland. Sunderland har under de senaste dagarna varit i intensiva förhandlingar med Bursaspor och för någon dag sedan bekräftade en person ur klubbens ledning om att förhandlingarna var igång men att Bursa hade nobbat ett första bud från Sunderland som dock skulle återkomma.

Nu skriver den engelska sportsajten SKY Sports News om att Bursaspor ska ha accepterat Sunderlands bud på 4 miljoner Euro på N’Diaye. Alfred N’Diaye som har spelat för Frankrikes alla ungdomslandslag värvades till Bursa inför säsongen 2011/12 för 3 miljoner Euro och har sedan dess spelat 66 tävlingsmatcher och visat sig vara duktig på sin position där hans främsta egenskap ligger i det defensiva spelet.