Alfred N’Diaye till Sunderland

Det är nu klart att Bursaspors resliga fransman Alfred N’Diaye lämnar Turkiet och Bursa, för spel i Sunderland och England. Den 22 åriga fransmannen som har ett flertal U21 matcher för Frankrike gjorde ett bra intryck här i Turkiet och tydligen så pass bra intryck på tränaren för Sunderland, O´Neill som säger följande på hemsidan om sin nya värvning.

He will give us options and I’m delighted that we have been able to bring him to the club.

Vi önskar honom lycka till i England och hoppas att det går bra med det Sunderland. Tröjnumret då, det blir nummer 4 på ryggen för fransmannen. Noterbart är att han gjorde sina första mål i karriären här i Turkiet, totalt blev det 8 stycken, för Alfred som aldrig tidigare gjort mål!

Bra värvning och bra försäljning av Bursa som vågat satsa på unga utländska spelare senaste åren, nu börjar det ge frukt och förhoppningsvis kan framtida försäljningar ge lika bra resultat för Bursaspor.