Officiellt: Genclerbirligi överens med fyra spelare *UPPDATERAD*

Genclerbirligi har kommit överens med fyra spelare. Spelarna det rör sig om är den 24-årige serbiske mittfältaren Nemanja Tomic som kommer närmast från spel i Partizan Belgrad, den 27-årige belgiske anfallaren Björn Vleminckx som kommer närmast från spel i Club Brügge samt de två turkiska mittfältarna Doga Kaya från Antalyaspor och Kerim Zengin som har varit fri agent sedan han lämnade Gaziantespor i somras.

Doga Kaya och Kerim Zengin har kommit överens om varsitt 2,5 årskontrakt med ”Gencler” och Tomic har kommit överens om ett 3,5 årskontrakt medan Vleminckx ansluter på lån med köpoption under resten av säsongen.

Björn Vleminckx som har spelat 3 A-landskamper för Belgien har under sin karriär gjort 34 mål på 134 matcher i belgiska ligan samt 31 mål på 64 matcher i holländska ligan. Den här säsongen har han noterats för 3 mål på 10 matcher i ligaspelet samt 1 mål på 3 matcher i Europa League. Även Tomic som har gjort 22 mål på 107 matcher i den serbiska ligan har gjort ett mål (på 7 matcher) i Europa League den här säsongen. Han gjorde även 3 mål på 4 matcher för Partizan i kvalet till Champions League.

UPPDATERING:
Genclerbirligi presenterade spelarna på en presskonferens under fredagen.