Officiellt: Ridvan Simsek lämnar Besiktas – skrev på för Gaziantepspor

Den 21-årige ytterbacken Ridvan Simsek lämnar Besiktas för spel i Gaziantepspor. Ridvan värvades till Besiktas från Karsiyaka inför säsongen 2009/10 och åkte på en otäck benskada i Maj 2010 som höll honom borta från spel i nästan ett år. Han gjorde comeback i Besiktas i April 2011 men därefter blev det inte mycket mer speltid för honom hos de svartvita utan han lånades under säsongen 2011/12 ut till både Kardemir Karabükspor och Elazigspor, där han bland annat spelade 12 matcher under vårsäsongen när laget tog steget upp till Süper Lig.

Under den pågående säsongen har det inte blivit några tävlingsmatcher för hans del utan han har istället fått träna med Besiktas A2-lag. Nu fortsätter han karriären i Gaziantepspor där han har skrivit på ett 2,5 årskontrakt.