KLART: Emir Kujovic till Elazigspor *UPPDATERAD #3*

Den svenske anfallaren Emir Kujovic, som har gjort 12 mål på 30 matcher i turkiska ligan under sina år i Kayserispor har länge ryktats vara på väg bort från klubben och sedan tidigare kopplades han ihop med en flytt till Sivasspor men det blev inte av något den gången.

Nu skriver turkiska medier att Kujovic ska ha kommit överens om ett lånekontrakt med nykomlingen Elazigspor under resten av säsongen. Emir har fått sporadiskt med speltid den här säsongen och det har endast blivit 5 matcher för hans del, fyra i ligaspelet och en i turkiska cupen.

UPPDATERAD:
Elazigspors sportdirektör Özgür Öztürk bekräftar för turkiska medier om att klubben har träffat och kommit överens med Emir Kujovic om ett kontrakt fram till säsongens slut: “Han har klarat den obligatoriska läkarundersökningen och det var inga problem. Jag hoppas att han bli en tillgång för laget. Emir Kujovic är en spelare som vi tror kan bidra med mycket till vårt spel. Han har spelat i Süper Lig i över två år. Det är en värvning som vi alla i Elazigspor kommit överens om, från tränaren till ledningen.”

UPPDATERAD #2:
Kayserispor har meddelat att klubben efter överenskommelse med Emir Kujovic kommit överens om att bryta hans kontrakt, som skulle ha gått ut i Maj 2014, i förtid. Emir kommer nu med största sannolikhet att skriva på ett kontrakt för resten av säsongen med Elazigspor.

UPPDATERAD #3:
Elazigspor meddelade under fredagen på sin officiella hemsida om att Emir Kujovic ansluter till klubben under resten av säsongen.