GS vann mot Efes, trots bortfallet av Hawkins!

Som vi skrev tidigare har Galatasaray´s kanske mest värdefulla spelare i basket Hawkins blivit fälld för doping, då han lämnat ett dopingprov som innehållit spår av kokain. Detta gjorde att Engin Atamans spelsystem, som till stor del var uppbyggt på just Hawkins, inte fungerat senaste tiden, då spelaren blivit avstängd från ligan och Galatasaray sagt upp kontraktet med amerikanen.

Men Galatasaray visade igår en otrolig styrka utan Hawkins och reste sig något otroligt då man slog Turkiets mest formstarka lag just nu, Anadolu Efes, med 72-64 i den turkiska cupen som pågår för fullt just nu.

Trots underläge i halvtid vände CimBom matchen och visade att trots bortfallet av sin bästa spelare, att man är att räkna med även denna säsong.

Det ska tilläggas att det är mycket viktigt att klubben markerar gentemot spelare som beter sig illa och har en nolltolerans. Att dessutom supportrarna väljer att markera att man inte tolererar det hela är även det mycket viktigt och det visar på den positiva utvecklingen på Galatasarays läktare senaste åren.