Hinner Didier Drogba bli spelklar mot Schalke 04?

Elfenbenskusten blev under söndagen utslagna ur de Afrikanska mästerskapen när laget förlorade en kvartsfinalerna mot Nigeria med 1-2 och två stora frågor som de flesta ställer sig nu är när Didier Drogba blir spelklar för Galatasaray samt om han hinner bli spelklar till Champions League-mötet mot Schalke 04?

Den turkiske agenten Ceylan Caliskan som representerar Didier Drogba i Turkiet förklarar: ”FIFA kommer förmodligen att påskynda ärendet. I normala fall så måste ett beslut komma inom 21 dagar men i det här ärendet kan det ta 15 dagar. FIFA har gett Shanghai Shenhua ett ultimatum till den 4e Februari. Jag tror inte att det kommer att vara några problem och Drogba kommer att få sin spelarlicens. I ”Franck Ribery-fallet” så tog det fyra dagar för FIFA att besluta sig. Didier Drogba kommer troligen att finnas med i plan mot Schalke 04.