Ingen Necip på träningen, men…

Efter att i flera veckor klagat till Besiktas läkare om magont visade det sig när landslagets läkare undersökte magsmärtan hos Necip Uysal att han hade problem med magmuskeln, vilket gjorde att han togs bort ur truppen som skulle möta Tjeckien. När Besiktas idag inledde förberedelserna inför matchen mot Elazığspor nu i helgen var Necip inte med på träningen rapporterar den officiella hemsidan.

Däremot är han med i den trupp som åker iväg till matchen i morgon, här är truppen i sin helhet.

Allan McGregor, Cenk Gönen, Emre Metin, İbrahim Toraman, Emre Özkan, Olcay Şahan, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Tomas Sivok, Julien Escude, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Manuel Fernandes, Filip Holosko, Oğuzhan Özyakup, Roberto Hilbert, Muhammed Demirci, Sinan Kurumuş, Mehmet Akgün, Erkan Kaş, Gökhan Süzen,  Mamadou Niang, Hasan Türk

Noterbart är att nyförvärvet Niang är med och väntas spela i Almeidas frånvaro och att Escude som blev av med körkortet i veckan på grund av rattfylla är med i truppen.