Robert Prosinecki har väckt liv i Kayserispor – hur långt räcker det?

Den kroatiske tränaren Robert Prosinecki som under sin aktiva fotbollskarriär spelade i både Barcelona och Real Madrid samt vann VM-brons med Kroatien i VM i Frankrike 1998 tog över tränarrollen i Kayserispor i höstas sedan Shota Arveladze kastat in handduken men Prosinecki har haft svårt att hitta ett vinnande spel men kanske har det vänt för lagets del nu?

Kayserispor befinner sig i mycket bra form för tillfället och nyförvärven i januari, Marko Simic och Ceyhun Gülselam har gett laget ett lyft, speciellt i det defensiva spelet. Kayseri har under de fyra senaste matcherna vunnit 3 gånger, spelat oavgjort 1 gång, gjort 7 mål och endast släppt in 1 mål.

Under lördagseftermiddagen så tog laget en mycket stark seger på bortaplan mot Eskisehirspor med klara 3-0 och att vinna på bortaplan i Eskisehir är inte det allra lättaste, någon de tre största klubbarna i Turkiet har misslyckats med de två senaste säsongerna.