Ruud ”Väggen” Boffin

Eskisehirspor gjorde inför säsongen klart med den 24-årige belgiske målvakten Ruud Boffin från West Ham där han hade inte fått speciellt mycket speltid. Han inledde sin tid i Eskisehirspor trevande men har sakta men säkert spelat upp sig enormt och har under den senaste tiden förvandlats till en ”vägg” och har hållit nollan i fyra raka tävlingsmatcher (två matcher i ligan och två matcher i cupen).

Han har spelat i alla matcher- samt minuter i ligaspelet den här säsongen och har hållit nollan i sex av matcherna. Efter nyår så har han spelat åtta tävlingsmatcher (tre matcher i liga och fem matcher i cupen) och endast släppt in fyra mål i dessa matcher.

Förutom Ruud Boffins säkra målvaktsspel bakåt så har även mittbacksparet i Eskisehirspor, brassen Diego Angelo och lagkaptenen Servet Cetin stått för en mycket bra insats hittills den här säsongen.