Spor Toto Süper Lig: Skytteligan efter 20 omgångar: Bobo och Umut Bulut i topp!

Kayserispors brasilianske anfallare Bobo har redan efter 20 omgångar tangerat sitt eget personliga rekord (12 mål i två säsonger för Besiktas) och behöver endast göra ett till mål för att slå ett nytt personligt rekord. Bobo som återvände till turkisk fotboll inför den här säsongen toppar skytteligan i Süper Lig tillsammans med Umut Bulut på 12 mål.

Notis: Ett mål som tidigare har räknats som ett självmål har lagts till i Bobos målskörd den här säsongen. Målet är från matchen mellan Orduspor – Kayserispor (Slut: 3-2) i början av säsongen där Kayserispors första mål i matchen först noterades som ett självmål av Miguel Garcia men har sedan registrerats på Bobo på det turkiska fotbollsförbundets hemsida.

Topp 10

  1. Bobo, Brasilien, Kayserispor – 12 mål
  2. Umut Bulut, Turkiet, Galatasaray – 12 mål
  3. Pierre Webo, Kamerun, Istanbul B.B./Fenerbahce – 10 mål
  4. Necati Ates, Turkiet, Eskisehirspor, 10 mål
  5. Kalu Uche, Nigeria, Kasimpasa, 10 mål
  6. Burak Yilmaz, Turkiet, Galatasaray, 9 mål
  7. Mert Nobre, Brasilien/Turkiet, Mersin Idman Yurdu, 9 mål
  8. Hugo Almeida, Portugal, Besiktas, 9 mål
  9. Moussa Sow, Senegal, Fenerbahce, 9 mål
  10. Lamine Diarra, Senegal, Antalyaspor, 9 mål