OFFICIELLT: Teteh Bangura lånas ut till Sanliurfaspor! *UPPDATERAD*

Den 23-årige anfallaren Teteh Bangura från Sierra Lone lämnade AIK sommaren 2011 för spel i Bursaspor då han blev Bursa-klubbens dyraste värvning genom tiderna men den första säsongen blev en jobbig tid för Bangura som förutom skador även förlorade både sin lillebror samt sin förtidigt födda barn.

Trots det gjorde han 6 mål på 19 ligamatcher och fick mycket lovord av den dåvarande tränaren Ertugrul Saglam men under den pågående säsongen har han bara spelat i 10 ligamatcher, mestadels som inhoppare och inga mål för honom.

Nu meddelas det i turkiska medier om att Teteh Bangura kommer att ansluta på lån till PTT 1. Lig-klubben under resten av säsongen där han bl.a. blir lagkamrat med den förre Besiktas- och Galatasaray-spelaren Serdar Öztürk samt hans landsman Alfred Sankoh.

UPPDATERAD:
Sanliurfaspor gick under fredagen ut med information på sin officiella hemsida om att Teteh Bangura har skrivit på ett låneavtal med klubben som sträcker sig över resten av säsongen.