VIDEO: Besiktas tappade segern i slutminuterna mot Gaziantepspor

Besiktas tog under lördagskvällen emot Gaziantepspor på hemmaplan och var i stort sett piskade att vinna för att inte tappa alltför mycket mark gentemot Galatasaray i toppen av tabellen som med sin seger över Akhisar Belediyespor hade drygat ledningen i toppen till åtta poäng.

Besiktas började bra och tog också ledningen i matchen när Ersan Gülüm nickade in sitt första mål för säsongen efter en hörna slagen av Manuel Fernandes och efter ledningsmålet så hade Besiktas ytterligare målchanser att göra mål på men den rätta skärpan framför mål saknades och istället kunde Gaziantepspor genom inhopparen Dorge Rostand Kouemaha kvittera i slutminuterna.

”Antep” tog en viktig poäng i botten av tabellen medan BJK förlorade viktiga poäng i tabelltoppen och är nu 7 poäng bakom serieledaren Galatasaray. Wilton Figueiredo satt på bänken för Gaziantepspor och har fortfarande inte debuterat för laget.