VIDEO: Elazigspor tog viktig seger i botten

Efter tre matcher utan någon seger i ligaspelet så vann Elazigspor en ligamatch igen efter att ha besegrat Antalyaspor under lördagen med 2-1 på hemmaplan. Samtidigt som Elazig fick med sig tre viktiga poäng i botten av tabellen där laget ligger precis under nedflyttningsstrecket med två poäng upp till Orduspor på rätt sida om strecket så tappade Antalyaspor poäng i toppen av tabellen och laget har inte heller lyckats vinna på de tre senaste ligamatcherna.

Under lördagen så gav Elazigspors lån från Sochaux, den turkiska U21-landslagsspelaren Serdar Gürler hemmalaget ledningen med sitt tredje ligamål för säsongen innan den nigerianske anfallaren Isaac Promise kvitterade för Antalya vilket också blev halvtidsresultatet. Och i den andra halvleken satte inhopparen Mehmet Cakir mycket snyggt 2-1 målet bakom Sammy N’djock i Antalya-målet.

Emir Kujovic fick spela drygt 20 minuter för Elazigspor som var närmare ett tredje mål än Antalyaspor var ett kvitteringsmål och bl.a. träffade segerskytten Mehmet Cakir ribban i slutet av matchen.