VIDEO: Galatasaray 1-1 Schalke 04

Galatasaray tog under onsdagskvällen emot Schalke 04 på Türk Telekom arenan, där gräsmattan som nyligen lades om var i bedrövligt skick, i den första matchen av två i Champions Leagues åttondelsfinal. Matchen slutade 1-1 sedan Burak Yilmaz gett Galatasaray ledningen i den 12e minuten med ett klassmål och Jermaine Jones kvitterat för Schalke 04 strax innan halvtidsvilan.

Utöver målen så skapade båda lagen chanser åt båda hållen och det hade kunnat bli betydligt fler mål än två mål i matchen, bl.a. träffade Hamit Altintop ribban från nära håll efter Galatasarays ledningsmål.

1-1 var inte det bästa resultatet Galatasaray kunde få med sig inför returen om tre veckor, den 12e Mars, där det är fördel Schalke tack vare bortamålet, men vilket lag som tar sig vidare till kvartsfinal lever i allra högsta grad fortfarande.