VIDEO: Gaziantepspor besegrade Bursaspor

Gaziantepspor inledde den 23e omgången av turkiska ligan med att besegra Bursaspor med 2-1 på hemmaplan. Den litauiska anfallaren Darvydas Sernas inledde målskyttet efter 27e minuter när han gjorde sitt 3e mål på 6 ligamatcher för Antep efter en målvaktstabbe av Scott Carson i Bursa-målet innan Bursaspors argentinske mittfältare Pablo Batalla kvitterade med sitt 9e ligamål för säsongen efter snyggt förarbete från Tuncay Sanli vilket också blev halvtidsresultatet.

Och med drygt en kvart kvar att spela så avgjorde anfallaren Cenk Tosun matchen med sitt 6e ligamål för säsongen genom en straffspark. Gaziantepspor spelade sin tredje raka match utan förlust (2 segrar och 1 oavgjord) och tränaren i laget, Bülent Uygun vet fortfarande inte hur det känns att förlora med sitt nya lag medan tränaren Hikmet Karaman, Anteps f.d. tränare åkte på sin första förlust med Bursaspor efter sedan tidigare två raka 1-0 segrar. Förlusten mot Gaziantepspor var också lagets första efter fyra tävlingsmatcher.

Gaziantepspor fick lite andrum i botten av tabellen medan Bursaspor ligger kvar på fjärde plats inför fortsättningen av den 23e omgången.