VIDEO: Gaziantepspor vann igen

Gaziantepspor, med den nya tränaren Bülent Uygun, avslutade den tjugoförsta omgången av turkiska ligan genom att besegra Kasimpasa med 2-1 på hemmaplan och därmed vann igen efter tre raka matcher utan seger medan bortalaget förlorade igen efter tre matcher.

Matchen var länge mållös innan Cenk Tosun gav ”Antep” ledningen i den 73e minuten med sitt 5e ligamål för säsongen. Kalu Uche kvitterade för Kasimpasa på straff med sitt 11e ligamål för säsongen innan Gaziantepspors nyförvärv i januari, Darvydas Sernas, kunde ordna tre poäng till laget med sitt segermål bara någon minut efter Kasimpasas kvitteringsmål.

Gaziantepspor fick med sig tre viktiga poäng i bottenstriden medan Kasimpasa tappade mark i toppen av tabellen. Wilton Figueiredo satt för tredje gången på bänken för ”Antep” och har fortfarande inte debuterat för sitt nya lag.