VIDEO: Kayserispor vann klart mot Eskisehirspor

Två formstarka lag möttes i turkiska ligans första match på lördagen när Eskisehirspor, sex tävlingsmatcher utan förlust tog emot Kayserispor, tre ligamatcher utan förlust, på hemmaplan. Och det var gästerna Kayseri, där den kroatiske tränaren Robert Prosinecki har fått igång laget, som gick segrande ur matchen med klara 3-0.

Brassen Cleyon gav laget ledningen i den 21a minuten vilket också blev halvtidsresultatet och i slutet av matchen ordnade Sefa Yilmaz slutresultatet med två snabba mål inom loppet av ett par minuter. Eskisehirspor åkte på sin första förlust efter sex matcher samt sin första förlust på hemmaplan sedan ligapremiären mot Akhisar Belediyespor i mitten av Augusti medan Kayserispor förlängde sin obesegrade svit till fyra matcher.

Erkan Zengin spelade hela matchen för Es, Es och i tabellen parkerar Eskisehirspor fortsatt på en femte plats medan Kayserispor tog sig upp till 9e plats, endast tre poäng bakom.